Musicbox Администратор

Posts : 211 Points : 948 Reputation : 0 Join date : 10.01.2018
 | Заглавие: Емилия с емоционално признание: Не мога да чакам повече! Нед Мар 27 2022, 17:46 | |
| Емилия с емоционално признание: Не мога да чакам повече!  Емилия се подготвя за завръщането си на музикалната сцена, което ще бъде факт съвсем скоро. Изпълнителката преустанови изявите си заради бременност, а по-малко от три месеца след като роди е решена да се възобнови кариерата си. Попфолк звездата, която на 10 февруари стана майка за трети път, даде ясен знак, че е нетърпелива да се срещне отново със своята публика. poster „Липсвате ми много…. липсва ми музиката, липсва ми емоцията с вас…. Не мога да чакам повече!!!“ – сподели тя пред феновете си в социалната мрежа. В потвърждение на думите й вече е публикуван и препълнения график с предстоящи участия в различни клубове из страната. Първата обявена изява на хитовата певица е в София и ще бъде на 21 април в клуба на колегата й Константин. До края на следващия месец тя ще пее още и пред феновете си в Сандански. Ясни са и някои от клубните й участия през месец май, които ще бъдат в Смолян, Благоевград, Пловдив, Бургас, Петрич, София, Велинград, Боровец, Слънчев бряг и др. Припомняме, че на 11 март Емилия представи третия си дует с Денис Теофиков – „Пак ще се броиш“, който светкавично оглави чартовете за попфолк музика. Източник: Signal.bg | |
|